|
Forum Rasy Alaskan Malamute
forum miłośników i posiadaczy Alaskan Malamute
|
|
2-a psy w typie AM |
| Autor |
Wiadomość |
uska
Baby malamut that's me

|
Wysłany: Sob 06 Mar, 2010 18:20 2-a psy w typie AM
|
|
|
Hej
Potrzebuje pomocy znalazłam ogłoszenie dotyczace oddania psów malamutów.
Napisałam do Państwa z pytaniami :
Jakie to są psy, w jakim wieku, jaki jest stosunek do innych zwierzat, dzieci ; czy psy sa kastrowane, czy maja rodowód,czy mieszkaja w domu czy w kojcach itp dostałam odpowiedz która mnie troche ... zdenerwowała
| Cytat: | | Pieski są jeszcze do oddania, pies Maks 6 lat, suczka Alba 4 lata. Są bez rodowodu ale zapewniam, że to prawdziwe Malamuty. Nie są kastrowane, są z róznych miotów, miały już razem szczeniaki, mieszkają razem w kojcu. Stosunek do dzieci przyjazny, do inych zwoerząt raczej agresywny |
Nie wiem czy psy sa zgłoszone na adopcje, nie wiem co mam im odpisać i jak załatwić sprawe delikatnie, pomóżcie i pokierujcie mnie, zeby nie sp***ć sprawy |
_________________ Pozdrawiamy: Uśka z dziewczynami
 |
|
|
|
 |
alayeska
EXPERT

Pomogła: 12 razy Wiek: 33 Dołączyła: 03 Cze 2007 Posty: 10748 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: Sob 06 Mar, 2010 18:36
|
|
|
ten czlowiek dostal na nas namiary
do tej pory sie nie skontaktowal wiec szanse marne
ale sprobuj podeslij mu procedure adopcyjna dostepna na stronie
niech przysle zdjecia
dowiedz sie o psach jak najwiecej
gdzie mieszkaja, jakie maja charaktery itp itd
z tego co wiem to oczywiscie bardzo mu sie spieszy
nad adopcja suczki zastanawia sie Pani od ktorej dowiedzialam sie o psach, ale nie wiem czy sie ostatecznie zdecyduje |
_________________ Ela&Alayeski
www.alayeska.itl.pl
"Life ... it is not measured by the number of breaths we take --- but by the moments that take our breath away."
 |
|
|
|
 |
madzzzia92
Baby malamut
|
Wysłany: Sob 06 Mar, 2010 22:47
|
|
|
| O ile dobrze widzę to to ogłoszenie było na Allegro. [coś tak kojarzę, ale pewności nie mam]. Jeśli to ogłoszenie, o którym myślę, to już pisałam do gościa maila z rozległymi wywodami, że na tej stronie mu pomogą, że pieski trafią w dobre ręce itp. Ale podkreslam: pewności nie mam. |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Powered & hosted by lonewolf.pl modified by KAeS © 2008 Alaskan Malamute Friends